Sta samen sterk

Uw belang is ons belang. Op het gebied van fiscaliteiten, regelgeving en mogelijkheden willen wij u zo goed mogelijk informeren over de vele mogelijkheden binnen de geldende bepalingen.

Onze stelling is als volgt:

Wij doen dit niet voor u, maar samen met u.
Door samen de betreffende informatie door te lezen en te bespreken is het voor u leerzaam en geeft het ons de gelegenheid u persoonlijk te leren kennen. Het grootste belang is uw wil. Als u vooruitgang wenst te boeken in uw huidige financiële situatie, willen wij u de helpende hand bieden om dit te creëren.

Samen op weg naar een gezonde(re) situatie.

Ieder bedrag dat u kunt besparen, het aanspreken van fiscale rechten en het plannen van een financieel gezonde
huishouding, heeft voor u een toegevoegde waarde.

Gemiddeld laat een vierpersoons huishouden tussen de € 650,- en €1.700,- per jaar onbewust bij de aangifte Inkomstenbelasting en Toeslagen onaangesproken. Dit is u niet kwalijk te nemen, noch uw boekhouder/accountant .
Dit wordt vaak veroorzaakt door er te weinig tijd aan te besteden en/of alles goed door te spreken. Alle aanspraken op teruggave(n) zijn gebaseerd op aftrekposten , die niet per definitie in papieren staan omschreven!

In de wetenschap dat u tot 5 jaar terug belastinggeld kunt terugvragen, is onze ervaring dat er gemiddeld sprake is van een teruggave van € 3.250,- tot € 8.500,- waarvan u niet weet dat u hier aanspraak op kunt maken.

Advies: Het loont de moeite in ieder geval uw administratie eens goed op orde te brengen en de mogelijkheden te bekijken.

Kan ik ook geholpen worden met een lager inkomen?

Mensen met een vorm van beperking hebben om verschillende redenen zorg of hulp nodig. Dit leidt vaak tot extra kosten. In het ene geval kan het gaan om een gehoorapparaat, in het andere geval om hulp bij het wassen en aankleden. Of u verzorgt thuis een gehandicapt kind en hebt daarbij begeleiding nodig.
Er zijn verschillende regelingen voor vergoeding van de zorg of hulp die u nodig heeft. Maar voor welke uitgave(n) kunt u op welke regeling(en) een beroep doen? Juist voor deze zeer grote groep mensen staan wij uiteraard klaar om te helpen bij het creëren van een betere en gezondere financiële situatie.

Uw situatie
Unique Finances Holding B.V. staat voor onafhankelijk, persoonlijk advies.
Dit houdt in dat uw situatie ten opzichte van elk ander een unieke situatie is. Er is geen gezinssituatie die exact hetzelfde is als die van u.

Ook geen ander heeft dezelfde vaste lasten of woonlasten als u. Daarbij komt dat ieder zijn/haar eigen prioriteiten stelt op het gebied van financiën.
Er zal ook niemand zijn met exact hetzelfde arbeidsverleden, dezelfde relatieverhouding en/of werksituatie.

Daarom is het van essentieel belang zorgvuldig naar uw wensen en mogelijkheden te kijken. Hiervoor zijn onze financieel planners opgeleid en zullen zij, indien nodig, terug kunnen vallen op enkele specialisten die de niet reguliere regelgeving volledig beheersen. Denk hierbij bijv. aan erf- en schenkingrecht, of aan arbeidsrecht.

Omdat alles om u draait, hebben wij de mogelijkheid u volledig te kunnen bedienen op het gebied van verzekeringen, leningen, hypotheken, sparen, schadeverzekeringen, belastingaangifte(n) en kwesties omtrent uw persoonlijke situatie .

Het zal u niet verbazen dat wij daarom ook iets van u verwachten. Een eerlijk en open gesprek zal het advies ten goede komen.
Na de lange lijdensweg van de afgelopen jaren vragen wij u weer vertrouwen te durven hebben in een volledig transparante en oprechte organisatie als Unique Finances.

Wij staan voor u klaar

Unique Finances Holding BV

post  en bezoek adres:

Vredehofstraat 21-A
3761 HA Soest
035-6981186

Telefoon:035-6981186
E-mail: info@mijntoekomstvisie.nl