Hypotheekverstrekking

Hoeveel kan ik lenen?

Afhankelijk van uw inkomen waarbij uw aanstelling een vast dienstverband is, of er in ieder geval een intentie van uw werkgever moet zijn om in vaste dienst te gaan treden kunt u de volgende vuistregel hanteren:
4,3 – 4,6  maal uw jaarinkomen “verwonen” afhankelijk van bijzondere omstandigheden.
Bij de aanvraag van een hypotheekofferte worden altijd uw (betaal)gegevens bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) getoetst. Hieruit komen uw huidige verplichtingen ten aanzien van leningen en uitgestelde betalingen naar voren.

Denk hierbij aan:

  • Creditcard
  • Limiet rood staan op uw betaalrekening
  • Verzendhuiskrediet (B.V. Wehkamp of Otto)
  • Kredieten / Leningen

 

Deze worden meegenomen in de berekening  om een woning te financieren.
Onregelmatige uren, die u geregeld werkt kunnen soms meetellen bij uw inkomen. Houd er rekening mee dat uw leaseauto niet meetelt als inkomen bij een hypotheekberekening.

 

Welke aanbieders zijn er?

We kennen een grote verscheidenheid aan hypotheekaanbieders waaronder de bankinstellingen en de verzekeraars. Vrijwel alle aanbieders kunnen wij offreren. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden zal gekeken worden welke aanbieder voor u het juiste aanbod heeft.

Omdat iedere bank of verzekeraar aan strenge eisen moet voldoen naar richtlijnen van de Nederlandsche Bank is er geen verschil ten aanzien van risico’s: alle aanbieders vallen onder dezelfde regelgeving.
Omdat de rentetarieven heel erg sterk kunnen verschillen is het daarom verstandig goed naar de voorwaarden van de aangeboden offerte te kijken.
Wij adviseren daarom niet alleen te letten op de laagste rente, maar voornamelijk te kijken naar de meest aantrekkelijke hypotheek die het best aansluit bij uw wensen.

Als u onze mening wilt weten over uw huidige hypotheek, dan hebben wij een fantastisch middel om dit snel en efficiënt te kunnen berekenen. Daarbij wordt rekening gehouden met uw toekomstperspectief en wordt er ingespeeld op toekomstige veranderingen zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
Wanneer u uw gegevens achterlaat, zal er binnen twee werkdagen contact met u opgenomen worden door een hypotheekspecialist.

 

Welke vormen zijn er?

Een financiële dienstverlener is verplicht een financiële bijsluiter  af te geven bij ieder aanbod van een financieel product.
Zodra u een passend aanbod ontvangt, dienen er altijd meerdere aanbieders met elkaar vergeleken te worden om u een goed en betrouwbaar advies te kunnen geven.

Afhankelijk van uw wensen, zal er gekeken moeten worden naar de aflosmogelijkheden..
Dit kunt u doen in de vorm van een:

 

Indien u een woning wilt betrekken maar (nog) geen aflossing kunt of wenst te doen, is de kans aanwezig dat de bank een extra zekerheid verlangt in de vorm van een Levensverzekering.
Om u goed en volledig van dienst te kunnen zijn, kunnen wij  middels een persoonlijke calculatie een passend voorstel uitbrengen.
Onze ervaring leert dat een algemeen advies vaak niet het beste advies is!

Bijlagen

Unique Finances Holding BV

post  en bezoek adres:

Vredehofstraat 21-A
3761 HA Soest
035-6981186

Telefoon:035-6981186
E-mail: info@mijntoekomstvisie.nl